Επιστροφή Προϊοντων

Εγγυήσεις και επιστροφές

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά η εταιρεία μας οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

 • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 • H επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που πληρώσατε. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής
 • Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους , η Ellen έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.
 • Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας.
 • Στην επιστροφή χρημάτων τα έξοδα αποστολής του προϊόντος επιβαρύνουν τον αποστολέα.
 • Σε περίπτωση αλλαγής με κάποιο άλλο διαθέσιμο προϊόν ίδιας αξίας ή μεγαλύτερης , τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων με προιόν χαμηλότερης αξίας ή κάτω των 20€, το κόστος της αλλαγής ανέρχεται στα 3€.
 • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του ellen.gr στο 6940947500 , ώρες εξυπηρέτησης 10:00 π.μ. με 3.μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή.
 • Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε αγορές που έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικό κουπόνι.

2. Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

 • Στο φυσικό μας κατάστημα. Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο του καταστήματος και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.
 • Αποστολή προϊόντος. Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του ellen.gr, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν, αποκλειστικά με courier, όπου τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον βέβαια το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.
 • Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι : Ellen Boutique, ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 34, Συκιές 54632, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 • Σε κάθε περίπτωση αλλαγή δε γίνεται χωρίς το παραστατικό πωλήσεων.