Αποστολή Προϊόντων

Όλα τα προιόντα μας παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας από 1 έως 3 ημέρες.Υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης παραλαβής από το κατάστημα . Η παράδοση γίνεται είτε μέσω της ΕΛΤΑ courier. Σε περιπτώσεις παραγγελίας με υπερβολικό βάρος ή όγκο, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.
Σας ευχαριστούμε

Κόστος Αποστόλης

α) Για αποστολές παραγγελιών η μεταφορά θα γίνεται με την ΕΛΤΑ courier δωρεάν εάν η πληρωμή γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής κάρτας όπως επίσης και σε περίπτωση που ή πληρωμή της παραγγελίας γίνει με αντικαταβολή τότε η χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής είναι 3.5€.

   β) Για αποστολές παραγγελιών που αφορούν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα σας ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις. Όποιο και αν είναι το βάρος του δέματος δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση,είναι δωρεάν.

    Μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των δεμάτων. ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

δ) Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των ΕΛΤΑ courier.